Inschrijven

Wilt u een commerciële stand inschrijven? Klik dan hier

Voor meer info zie www.technostoombeurs.nl of www.stoomgroepholland.nl

De toewijzing en plaatsing gebeurt op volgorde van binnenkomst, dit geldt speciaal voor spoor 1 rijders, ivm beperkte tijd en ruimte. Alleen zelf gebouwde modellen worden toegelaten. Vol is vol.
U krijgt in oktober een bevestiging van deelname, uw plaats in de hal en de op naam gestelde deelnemerskaarten per post toegestuurd

De organisatie heeft ervoor gekozen om minimaal 1 meter tafellengte beschikbaar te stellen, per meter krijgt u 1 deelnemerskaart, wilt u meer kaarten dan dat u meters reserveert dan kunt u deze tegen het gereduceerde tarief van 5 euro bestellen. Afgelopen jaar is het voorgekomen dat er 6 meter werd gereserveerd waar maar 3 werkstukjes opstonden. Dit is niet de bedoeling, we gaan hier streng op toezien. De tentoon te stellen modellen/ werkstukken en de te verkopen producten dienen affiniteit te hebben met, stoom, pneumatiek, hydrauliek, installatietechniek, metaaltechniek, gereedschappen, materialen, tekening etc. we accepteren géén sieraden- textielewerkvormen-keramiek enz.enz.

De modellen die onder druk/stoom gebracht worden, moeten voldoen aan de voorschriften en waar van toepassing moeten keuringspapieren aanwezig zijn.

Elektriciteit
Perslucht
Rijden op Spoor 1, ik rijd met